Bokat och klart

Nu har jag bokat in alla tider för både teoriprov och uppkörning.

10 Juni: Teoriprov - 9.30 Säkerhet och beteende
23 Juni: Teoriprov - 9.30 Lagstiftning, 14.00 Kartprov
12 Juli: Uppkörning - 13.00 Körprov

Såhär ser det ut, så nu är det verkligen på tiden att börja råplugga. Det är svårare än man tror! Men det ska nog gå bra, jag har ju trots allt haft mitt B-körkort i 3 år den 10 Juni :)
Men det är klart att man är lite ringrostig efter 3 år. Men det är ju inte värre än att jag får göra om proven! Det är ju inte överdrivet dyrt heller. Det kostar 220:- /prov och det är 3 prov man ska göra. Sen kostar uppkörningen 700:-, sen är det lite småkostnader för tillverkning av kort och läkarintyg osv..


Puss

Sola, plugga, jobba!

Är det inte underbart med sol? Jag älskar verkligen livet just nu. Allting flyter på och det går bara så himla bra just nu. Just nu i skrivande stund sitter jag och ringer till trafikverket för att boka en tid för mitt teoriprov för taxi, det är 3 stycken olika prov man ska göra och nu ska jag göra första!
I Augusti händer det riktigt mycket, en väldigt stor grej för mig och jag längtar verkligen ihjäl mig. I Augusti kommer jag även att gå en utbildning på taxi jönköping. Min framtida arbetsgivare har redan anmält mig, så nu måste jag stressa för att få taxi-kortet innan. Han kommer även att betala denna utbildning, så jag behöver bara ta kortet och sen är jag reda att börja jobba för honom! Härligt...

Jag vill inte börja jobba för tidigt då jag inte vill lämna iväg Kasper, okej om jag jobbar lite extra någon helg, men inte heltid... Men jag kommer att börja köra heltid när Kasper har börjat på dagis i Oktober, han får ju inte börja innan han är 1 år och det tycker jag är bra, då barn måste ha sin mamma hos sig det första året.

Nej nu ska jag gå ut och lägga mig i solen igen, nu njuter jag till fullo ska ni veta ♥


Puss

Katastrof på morgonkvisten

Här vaknar både jag och Kasper i full panik klockan 09.36 och jag skulle ringt ett samtal innan 09.30, men jag får väl ta det imorgon då helt enkelt. Idag ska vi åka och titta på ett hus, det är min syster som har hittat detta. Får se om det är något att ha, det ligger ju endå en bra bit utanför stan.
Men kolla kostar ju ingenting!

Annars blir det bara en lugn dag, det är dags att steka lite i solen idag,  men det blåser ju så förbaskat mycket. Aja, jag ska sola endå :) Det är ju bara bra om det blåser så slipper man svettas så himla mycket. Och nu kom jag ju på att jag ska på inflyttningsfest på lördag, så nu har jag ju en anledning till att bara slappa i solen idag! :)

I eftermiddag ska jag upp till a6 en snabbis o kika om jag hittar någonting att ha på mig på lördag. Min garderob känns såå himla tråkig, jag vill ha något nytt för en gångs skull. Men varje gång jag är på a6 och ska shoppa så hamnar jag på barnavdelningen och köper en massa kläder till lilleman. Förra veckan var jag på Kappahl, och jag hittade ett par täckbyxor till vintern, dom kostade 75:- och då kände jag att det gör ju ingenting om jag köper det nu när det är billigt istället för att köpa det i vinter då allting kostar mängder med pengar. Han fick även en höstjacka, 2 bodys, 1 kofta, 1 t-shirt och lite annat :)
Min pluttis ska ha det bästa ♥


Puss

Jag lever och mår bra

Jag tänkte bara meddela er om att jag lever och mår kalasbra. Har inte haft varken tid eller ork att engagera mig i bloggen. Men nu är jag igång igen och tänker inte svika er. Nu blir det uppdatering som vanligt igen!

Det har hänt mycket den sista tiden och jag tänker absolut inte skriva allting. Men jag har varit i Helsingborg, det var min allra första Mors dag igår, Jag har sagt ifrån, och vi har tjänat pengar!
Mer än så behöver jag nog inte skriva för att ni ska förstå att livet går bra nu. Och idag skiner solen här, och jag tittade precis nyss på vädret och det var en stooor sol över Jönköping. Helt undertbart enligt min mening...

Nu blir det frukost för mig och Kasper. Han har börjat äta macka nu också, vilken hit! Han tycker det är jättegott :) Och nu behöver man bara hålla honom i en hand när han går, det är lite vingligt men det går framåt iaf. Det är helt otroligt hur fort han utvecklas, han har klättrat upp för hela trappan, helt själv... Jag gick bara bakom honom ifall han skulle ramla bakåt. Min duktiga kille ♥


Puss

Dag 5 – Min bästa vän.

Emelie Larsson


Emelie är helt klart min allra bästa vän. Hon finns alltid där om man behöver prata, oavsett vad klockan är så vet jag att jag kan ringa till honom om det är något. Jag och Emelie har alltid lika kul tillsammans. Jag kommer aldrig att glömma våra spontanresor till bla. Ullared och Örebro! Jag kommer heller aldrig att glömma våra fester och resor i lastbilen. Vi har aldrig bråkat, inte ens tjafsat för hon är den sista som jag skulle vilja förlora som vän.
'Emelie är inte bara min bästa vän, hon är även gudmor till min son. Och att hon skulle vara gudmor var ett självklart beslut för mig. Det finns ingen annan som jag skulle vilja att Kasper var hos om jag skulle försvinna från livet. Hon är så himla underbar mot Kasper och det märks att Kasper älskar henne lika mycket som jag gör.

Våran vänskap kommer aldrig att dö ut. Och jag vet... Man säger det om alla nära vänner men vänskapen mellan mig och Emelie är äkta, det finns ingenting som skulle kunna få oss att inte vara vänner längre. Oavsett om vi inte ses så ofta längre då hon har flyttat ihop med sin pojkvän i Helsingborg så fortsätter vi att hålla kontakten.
Vi älskar dig gumman ♥


Puss

Bloggpaus

Igår var det ingen bra dag. och jag tänker inte skriva någonting om det.

Men idag tar vi nya tag och idag är det inte vilken dag som helst för idag fyller Kasper 7 månader. Tänk vad fort tiden går, det känns som om det var max 3 månader sen som min lilla bebis föddes. Mennu kan man ju knappt kalla honom för bebis längre! Han är ju en stor kille nu, och han har lärt sig så himla fort.
Idag ska vi fixa en himla massa här hemma, sen ska vi träffa Kaspers mormor en sväng i eftermiddag. Efter det så ska vi slänga oss i soffan och titta på en film som jag har snott från grannen. Haha, han låg och sov när vi stormade in och skulle långa filmer :) Men jisses Rogge... Man kan ju inte sova klockan 7 på kvällen! ;)

Nu ska vi sätta igång med städningen så att det händer någonting här hemma. Jag måste bara tillägga att min son sitter på golvet under mig i dansar till musiken som jag spelar. Haha, det set så himla gulligt ut :)


Puss

Kasper Lundberg


I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven




Puss

Dag 3 – Det här åt jag idag.

Vilken tråkigt grej. Jag åt 3 mackor till frukost och nu har jag precis ätit 2 gorbys piroger till lunch. Har ingen aning om vad jag ska äta mer idag, eller om det ens blir något mer att äta idag. Så roligt var detta :/

Idag är jag sådär extremt trött. Min granne och hans kompis var här igårkväll/natt och tittade på film. Blev lika sent som vanligt, men kul hade jag. Haha Roger är ju förjävla rolig när han är trött. Han tjatar om precis allting mellan himmel och jord. Pontus somnade i soffan och jag hade starka funderingar på att hämta tändstickor dör att hålla ögonen uppe...

Även Patrik var här igår :) Lika trevligt som vanligt. Han åkte dock hem när dom dära två kom upp. Han hade jobbat igår så han var jättetrött. Men han kommer antagligen hit ikväll igen. Och då blir det film och popcorn :) Mysigt värre!

Nej nu måste jag ta hand om mitt barn som är lite rastlös :)


Puss

Jag kan inte hålla mig

Idag vaknade vi klockan 06.20 och då hade jag precis somnat känns det som. Jag är helt döende idag! Danne, Roger och Pontus var här igår och hjälpte mig att koppla in mitt ljud. Och det fanns ju inte kablar med så det fick snälla Danne ta med sig :) Vilken tur att jag har så bra vänner.
Klockan 03.12 kollade jag på klockan sista gången, och då låg jag i sängen och var inte alls trött längre. Men jag skulle tro att jag somnade ganska snabbt endå. Men men... Idag när vi vaknade så satte jag mig framför datorn och kände hur hämndkänslan kom krypandes. Jag lyckades hålla mig till 08.00 sen satte jag igång med min musik. Nu ska ni få känna hur det är att lyssna på någon annans musik på morgonen :) HA!

Kasper har lyckats somna i detta dunk, jag förstår inte riktigt hur... Men sover gör han iaf! Jag kanske borde göra detsamma faktiskt, men vi får se hur det blir. Tänkte hoppas in i duschen och göra mig iordning för att åka ut till mamma och titta till katterna. Jag har en känsla av att jag kommer att somna på hennes gräsmatta faktiskt. Det brukar bli så när jag ska sola.




Puss

Dag 2 – Min favoritplats.


Jag har många olika platser som jag trivs väldigt bra på. Men alla dessa platser är väldigt sammanhängande. Tex så älskar jag att krypa ner i ett varmt bubbelbad, bara ligga och njuta av lugnet som omringar mig, jag skulle kunna bada i flera timmar om man inte blev så himla skrynklig. Det känns konstigt :P
Ett annat ställe som jag verkligen njuter av är skogen! denna doft är helt oslagbar, jag går gärna dit när det har regnat också. Där skulle jag kunna gå omkring i flera timmar. Bara det är ljust ute för jag gillar inte skogen när det är mörkt. Barnsligt va? Hehe...

Vätterstranden en varm sommarnatt, det är också väldigt rogivande när man bara vill komma bort och tänka. Där har jag tillbringat mycket tid förr, nu är det ju lite svårt att bara sticka iväg mitt i natten då jag har lilla Kasper att tänka på också. Men när jag har barnvakt så åker jag gärna iväg och bara tar det lugnt. Det behövs ibland när man är ensamstående mamma!


Ja som sagt, det finns en hel upplaga med ställen som jag trivs på. Men jag tror ni förstår vart jag vill komma. Lugna ställen, där man bara får vara ifred en stund. Det är livet för mig!




Puss

Dag 1 - Om mig själv.



Jag heter som så många redan vet Anna och är 21 år gammal (ung)... Jag bor just nu i en lägenhet i Huskvarna. När jag var 19 år så fick jag redan på att jag var gravid. Jag valde då att behålla barnet trots att jag och pappan inte var tillsammans. Men vi var bra vänner och han sa vid flera tillfällen att han stöttade mig i vilket beslut jag än valde.
Oktober kom och jag födde en lite kille vid namn Kasper, och jag älskar denna lilla killen över allt annat ♥

Jag har gått Hotel/restaurang på gymnasiet, med inriktning på servering. Idag ångrar jag gymnasievalet extremt mycket då jag inte är det minsta intresserad utav varöen hotel eller restaurang. Fordon hade passat mig mycket bättre. Men man är väldigt snabb i sina beslut när man är 15 år!

Jag har haft lite ströjobb, som bland annat servitris på sir simon´s, och kassabiträde på mac donald´s. Just nu går jag som ni kanske förstår hemma med min son, jag ska söka dagisplats till honom snart. Det börjar bli dags för det nu.
Det jag drömmer om är ett litet mysigt hus utanför stan. Med stor trädgård där lillen kan springa omkring på sommaren, en hund och en volvo. Den där drömmen som alla småtjejer har, den sitter i hos mig fortfarande :)

Ush, jag tycker att detta är lite svårt faktiskt. Men vill ni veta något så är det bara att slänga in en kommentar så lovar jag att svara :)


Puss


20 dagar framöver!



Dag 1 - Om mig själv.
Dag 2 – Min favoritplats.
Dag 3 – Det här åt jag idag.
Dag 4 – Mina passioner.
Dag 5 – Min bästa vän.
Dag 6 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 7 – Detta ångrar jag.
Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med..
Dag 10 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Min favoritresa.
Dag 12 – Något jag saknar.
Dag 13 – Mina favoritskor.
Dag 14 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig
Dag 16 – Mina rädslor
Dag 17 – Mina styrkor.
Dag 18 – Min önskelista.
Dag 19 – Favoritmotto
Dag 20 - Mina drömmar


Detta kommer ni att få läsa om 20 dagar framöver med start imorgon. Jag kommer ju självklart att skriva som vanligt också!


Puss


Hemmabiosystem

Nu jäklar ska det dunkas musik hemma hos mig. Hela Huskvarna ska få lyssna på min fantastiska musik som kommer att dåna ur mitt nya hemmabiosystem :) Mamma har förhandlat med Emelie, mycket bra tycker jag!

Nej men annars så har vi inte gjort så mycket idag. Har varit på babyproffsen med den nya barnvagnen. Den gnisslar nåt jävulskt, men jag skulle komma in imorgon så skulle det finnas en kille där som kunde hjälpa mig. Efter babyproffsen så åkte vi upp till A6 en sväng. Det blev som vanligt massa kläder till lilleman och absolut ingenting till mamma! Men han går ju trots allt före allt annat :)
Mamma bjöd på mat också, så himla gott var det. Och när vi kom hem så kom jag på att jag skulle till biltema och lämna tillbaka en grej, så det var bara att åka in till stan igen... Jag fick ett tillgodokvitto som resulterade i ännu mer saker till Kasper. Så nu fick han en träklocka med ett pussel i, en varukorg med massa frukter i och två monstertrucks. När jag kommer hem så har mamma dammsugit min bil, under tiden kollade Kasper så att mina hjulbultar satt fast ordentligt... Knasboll där! Han var helt kolsvart om händerna. Men mamma älskar dig lika mycket för det! Och man ska ju lära sig tidigt ;)

Nu har jag nog inte gjort något mer idag. Det var ganska mycket endå såg jag nu... Snart ska vi åka och hämta ljudet i stan också. Men jag vill inte väcka lilleman så vi åker när han har vaknat :)





Puss

Helt slutkörd

Jag är alltid trött. Jag sover inte alls bra, och det gör att jag går runt och är trött dygnet runt i stort sett. Hade jag bara fått sova 7 timmar i ett streck så hade jag mått det brukar bara bli massa saker tillså mycket bättre på dagarna. Kasper somnar runt 21.00, det är lite olika. Sen vaknar han runt 23 och vill bara somna om i famnen. Klockan 01 vaknar han för mat, och både min bvc sköterska och böcker som jag läst säger att barn som är över 6 månader inte har behov av mat på natten. Iaf.... Han somnar om direkt när han ätit, sen så vaknar han runt 05 och vill sova jämta mig. Sen går vi upp klockan 07.

Om han bara hade kunnat hoppa över att vakna vid 01 så hade jag fått riktigt bra sömn mellan 23-05. Men nu kommer ju frågan, hur gör jag för att få honom att sluta äta på natten? Är det någon som har tips eöller ideér så får ni gärna dela med er.


Idag ska Jag, Kasper och hans mormor åka till a6 och kika runt lite. Får se om man hitta något fint kanske! Men det brukar bara bli massa kläder till Kasper :) Min sötrumpa, han växer ju så himla fort. Han har storlek 74-80 nu! Det kommer mer uppdatering senare.


Puss

Mitt barns utveckling

...att jag drömmer tillbaka på just den dagen, den dagen då du kom till jorden! Jag skanar precis allt, jag saknar smärtan, jag saknar kaoset, jag saknar glädjetårarna, jag saknar även den dumman sköterskan som sa till mig att absolut inte krysta. Detta var den absolut bästa dagen i mitt liv och jag vill uppleva den tusen miljoner gånger till.

Den 24 Oktober 2010, det är en dag som jag aldrig kommer att glömma. Jag är så himla lycklig att jag har dig gubben, jag är evigt tacksam för att just du är min lilla bebis. Mamma kommer alltid att älska dig hjärtat och jag kommer alltid att finnas vid din sida. Oavsett vad så kommer jag alltid att stötta dig ♥


Kaspers framsteg 0-6½ månad:

*Fäster blicken - 2½ vecka.
*Balanserar huvudet - 3 veckor.
*Rullar från mage till rygg - 3 veckor och 1 dag.
*Vänder huvudet efter ljud - 4 veckor.
*Jollrar "pratar" - 5 veckor.
*Skrattar och ler - 5 veckor.
*Greppar efter leksaker - 6 veckor.
*Upptäcker händer och fötter - 2 månader.
*Sitter med stöd - 3 månader.
*Börjar med fast föda - 4 månader.
*Rullar från rygg till mage 4 månader och 1 dag.
*Sitter utan stöd - 4½ månad.
*Första tanden - 5 månader.
*Kryper - 5 månader.
*Ställer sig mot möbler helt själv - 5½ månad.
*Går med stöd - 6 månader.
*Förstår enstaka ord - 6½ månad.

Jag förstår inte vart tiden tar vägen. Han är ju så otroligt duktig min lilla kille. Han har nu fyra tänder, den femte är påväg upp. Han döptes på sin 6 månaders dag. Han förstår ord som: Lampa, kisse, dansa och mamma.. Det finns så mycket man kan skriva om detta lilla underverk, men hoppas att ni uppskattar detta lilla iaf :)


Puss


God morgon vänner

Nu sitter vi här och tittar på "vakna med the voice" och just nu drar dom massa dåliga skämt, Inte kul alls! typ... "vet ni varför norrmän inte kollar på hulken? Jo för dom går när det är grön gubbe" Hur dålig var inte den då? eller denna... "Varför slår sig norrmän i huvudet med en hammare? Jo dom tycker det är skönt när man slutar" Jisses!
Jaja, idag ska vi träffa Patrik, och innan det tänkte jag faktiskt åka till Madde en sväng också. Hon gör ju så himlans gott kaffe ;) Så vi kommer nog åka dit och leka lite med Samantha! Och så är vi ju väldigt nyfikna på om hennes svärmor träffade Kissie på Rhodos..?

Annars har jag inte så mycket att berätta idag. Kan ju tillägga att jag är så jävla trött på alla lögner... Varför sitter du och ljuger på internet? Vad är det för vits med det? Släng fram sanningen istället så kommer du bli så mycket mer omtyckt. Men men, det är ju ditt liv och inte mitt liv som går utför.


Puss

Blocket is the shit.

Nu har jag äntligen fått tummen ur och lagt ut min barnvagn på blocket. Jag var ju nämligen och köpte en ny vagn till min kille igår. Vi skulle egentligen bara köpa en bilbarnstol, men vi slog till på en ny Emmaljunga Scooter också. Bilbarnstolen är av märket "Akta Graco Duoflex" Riktigt bra faktiskt, och Kasper verkar trivas i den. Han gillar ju itne att ligga ner längre så detta blev perfekt!

Och ni anar  inte hur mycket jag älskar den nya vagnen, helt underbar att köra. Så tänk vad mycket promenad jag kommer att gå nu när jag har en asläcker vagn att visa upp för hela världen. Haha ;)

Nu kommer det snart en tjej och ska titta på den gamla vagnen. Hoppas att hon köper den, så slipper jag det bekymret sen. Jag menar... Jag behöver ju faktiskt inte 3 barnvagnar! Jag har ju en riktigt gammal vagn uppe i lägenheten som jag vaggade Kasper i när han var jätteliten bebis, men den behövs inte heller längre. Så om det är någon som vill ha en barnvagn i reserv så finns det en till en riktigt billig peng! :)




Puss

Grötspöket



Såhär kan man också äta gröt. Haha, du är så himla söt hjärtat ♥


Puss

Eurovision song contest

Igår var det fullt upp hela dagen. Men på kvällen åkte vi hem till Kaspers mormor och tittade på eurovision song contest. Det var riktigt många bra bidrag detta året och det gör mig absolut ingenting att inte Sverige vann. Och jag såg inte ens slutet då alla röster räknades för då sov jag som en stock i soffan. Jag vaknade upp idag klockan 08.30 av att Kasper ville upp o leka :)

Nu sitter jag och pratar i telefon med min lilla Emelie, hon kommer snart upp till Jönköping igen! Och hennes kompis Josse följer antagligen med också. Riktigt roligt! Det känns som om det var evigheter sen vi sågs men det var ju faktiskt inte så längesen.

Planerna för idag ser ut som så att jag Kasper och mamma ska åka in till stan vilken sekund som helst och lämna tillbaka en bilbarnstol som jag köpt. Han lurade mig den jäveln. Så nu får han ta tillbaka skiten, så ska vi åka och titta på en annan istället! Sen ska jag och Kasper åka hem och laga mat.. Antagligen slänga på någon film och sen kommer nog Patrik förbi en sväng idag också :)
Så jaa... vi hörs senare folket!


Puss

En ganska bra natt

Igår hade jag Roger och Pontus här på besök, dom hade köpt mat som jag fick äran att laga. Så fläskfilé och potatisgratäng blev det! Riktigt gott faktiskt. Dom hade även hyrt två filmer som vi kämpade oss igenom, jag kan ärligt säga att jag var nära på att somna till den sista, men jag lyckades hålla mig vaken. Vi tittade på en film sen hetter "13" och en som hette "life as we know it" (tror jag?) dom var bra båda två iaf!
Jag kom inte i säng förens 02 skulle jag tro. Då var jag riktigt trött ska ni veta! Så jag slockande ganska fort. Men lilleman vaknade ganska snart och villa sova jämte mamma, så vi mös ner oss i sängen och somnade så gott :)

Nu sitter vi här iaf, och funderar på vad vi ska hitta på idag... Men så kom jag på ganska fort att vi ska gå ut och äta födelsedagsmiddag med mamma idag. Sen ska jag och Kasper åka till Mullsjö och hämta en skiva med alla bilder från dopet. Och efter det ska vi nog bara hem och ta det lugnt. Blir nog fler filmer ikväll, skojsigt skojsigt :)
Roger du glömde din tröjja här!!


Puss

Älskade barn

Mammas solstråle, jag älskar dig så obeskrivligt mycket. Det finns ingen annan som någonsin skulle kunna ersätta dig hjärtat, du är oslagbar! Varje morgon så står du i sängen och tittar tills jag kommer in i ditt rum. Då skiner du upp som solen själv och skrattar högt. Det är så himla underbart att se detta, du blir så himla glad för så lite.
Jag kommer aldrig att glömma den dagen du kom till mig, ögonblicket då jag fick upp dig på mitt bröst. Du var så himla vacker, och jag var den lyckligaste mamman på jorden! Jag grät, jag grät så hemskt mycket, Det var glädjetårar som föll från min kind när jag insåg att jag var mamma till världens finaste kille.

Mamma kommer aldrig sluta älska dig ♥





Puss


God morgon folket

Här sitter jag och tittar på "vakna med the voice". Dom gör verkligen hela dagen, och jag älskar deras rapattacker. Det finns ju inget annat bra att titta på vid denna tiden så då får det blir "vakna".

Idag ska vi bara vara hemma och ta det lugnt, jag har så himla ont i huvudet, och lilleman är lite förkyld! Så ikväll blir det film och mys i soffan. Kanske får besök denna fredag också? Det är ingen som vet :) Jag ska kika med dom dära sen när jag har vilat en stund. Är riktigt trött idag faktiskt. Men men, life goes on!

 
Dessa bilder är från i Onsdags

Mammas lilla hjärta somnade i min famn när det åskade så hemskt ute. Jag å andra sidan tycker det är jätte mysigt. Så när jag hade myst klart med min bebis så tog jag filten och satte mig på balkongen. Helt underbart ♥


Puss

Hela himlen står i brand

Jäklar vad det åskar ute just nu. Tog några kort, men mobilen dog så fick inte någon jättebra bild! Hela himlen lyser upp utav alla blixtrar. Detta tycker jag är riktigt mysigt, jag äslkar åskan. Men det ska gärna vräka ner regn samtidigt. Och så ska man ligga i en liten stuga med plåttak, så att man höra när det slår mot taket. Hur mysigt är inte det då? :)

Nu ska jag sova, får hoppas att min lilla kille sover ett tag nu för jag måste få lite sömn snart. Det behövs verkligen, jag är helt slut på dagarna... Men nu ska jag inte sitta här längre. Måste sova! Natti natti sweeties ♥


Puss

Film, film, film



Kasper och Samantha vräker i sig piggelin ♥


Puss

Mera film!



Albin badar i iskallt vatten. Blev riktigt imponerad faktiskt. Alla mina småsyskon badade, men lägger bara ut en film. Jag skulle då aldrig bada i 10 gradigt vatten, huuua!


Puss

Finbesök

Idag har vi bara tagit det lugnt. Kasper har varit hos Jossan en stund medans jag stack iväg till rusta och köpte hantlar. Hon är verkligen hur underbar som helst mot Kasper och det märks att han trivs hos henne :) Skönt att man har så bra vänner faktiskt. Ni är guld värda ♥

Fick en anonym kommentar på mitt förra inlägg om att barn under 1 år inte får använda solskyddsfaktor. Jag har hört många olika saker om detta, och pratade därför med min bvc sköterska om just detta. Och hon sa att det inte är någon fara alls. Och att alla säger olika hela tiden. Och hon menade på det att, man har ju använt solskyddsfaktor till barn i väldigt många år och det har aldrig hänt nogonting.
Jag smörjer in Kasper i ansiktet och i nacken, sen så har han ju långärmat på sig när vi är ute i solen. Sen så ligger vi ju inte direkt i solen heller, utan jag ställer ju upp parasoll, men solen tar ju även i skuggan så då vill jag gärna skydda hans hud lite grann. Förstår att ni/du är orolig, men jag har som sagt pratat med bvc om detta och jag litar på deras ord!

Nu ikväll har jag haft Patrik här på besök, vi har bara suttit och druckit kaffe o tagit det lugnt. Pratat massa skit hit och dit :) Mycket trevligt faktiskt. Han är ju så hiiimla snäll denna lilla prick. Alltid lika kul att träffa honom :)
Snart kommer nog Robin hit en sväng också, och då antar jag att det blir ännu mer kaffe. Jag kommer ju aldrig kunna somna ikväll... Haha! Men det är smällar man får ta :)
Nu ska jag skura av golven här hemma, man får ju passa på att göra det när lilleman sover en stund. Ska väcka honom sen för annars kommer han vara vaken hela natten. Och det vill inte mamman ;) Men jag LOVAR att lägga ut massa filmer ikväll. Nu har jag ingenting annat planerat. Ojj vilket långt inlägg det blev här nu!


24 oktober 2010, bästa dagen i mitt liv ♥


Puss

En bra födelsedag

Min dag har varit bra från start till slut. Jag och Kasper gjorde frukost till mamma idag på morgonen, sen gjorde vi oss iordning för att gå ut och fläska på gräsmattan. Kasper fick massa solskyddsfaktor på sig och både jag och mamma struntade i det då vi ville ha lite färg på våra bleka kroppar. På med bikinin och ut i sommarvädret.
Kasper somnade i vagnen, jag somnade på gräsmattan och mamma somnade sittandes i en solstol. Vaknade till liv efter 1 timma och vände på steken :)

Runt halv 12 så gjorde vi oss iordning och åkte in till stan för lite ärenden. Kasper fick 2 par skor utav sin mormor. Så himla söta :) Mamma köpte sig ett par nya foppatofflor och jag gick tomhänt därifrån. Sen åkte vi mot Lovsjö för att titta på huset. Det var tyvärr inget permanent boende, så det fanns bara vatten på sommaren. Så jag får helt enkelt kika vidare :) Jag hänger inte läpp för det!


Jag har fått en efterlängtad födelsedagspresent idag. Jag fick en bilbarnstol utav mamma, min stora kille uppskattar inte att ligga ner längre. Så det passade verkligen jättebra med en ny stol nu.
På lördag ska jag, Kasper och mamma ut och äta på jensens böfhouse, vi skulle ju gjort det idag, men vi ville inte sitta inne och äta när det var så fint väder så vi grillade istället :) Mycket mysigare må jag säga!

Nu kommer snart Danne förbi en sväng, ska röka några cig, sen ska denna tjej gå och lägga sig faktiskt. Jag är riktigt seg i huvudet nu.. Det har ju varit en lång dag för oss allihopa idag. Men hoppas att eran dag har varit lika bra som min. Bilder kommer antagligen imorgon!


Puss

Godmorgon världen

Nu har vi vaknat till liv, har legat och myst i sängen i 1 timma ungefär :) Men nu sitter vi här framför "vakna med the voice" och glor, snart blir det frukost och Kasper ska väcka sin mormor. Efter frukosten så springer vi ut i trädgården och slänger och på gräsmattan och steker fläsket, Underbar Tisdag!
Och idag är det ju faktiskt min dag, ush vad jag känner mig gammal nu. Det knakar i hela kroppen när jag ställer mig upp, åldern börjar smyga sig på mig och nu vill jag inte bli äldre. 21 är faktiskt en perfekt ålder!

Senare idag så ska jag, mamma och Kasper åka och titta på ett hus, sen ska vi ut och äta på jensens böfhouse. Dom har världens godaste glassbar där som jag bara måste ha idag på den stora dagen. Annars så ska vi inte göra något speciellt idag faktiskt, bara sola och ta det lugnt :)




Puss

Grattis Jossan!

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja ja må hon leva ut i hundrade år... Grattis på födelsedagen Jossan ♥




Puss

Förlåt, förlåt, förlåt

Det blev varken text eller film igår som jag hade lovat. Jag hade lite annat att fixa med igår när vi kom hem! Men jag tror nog att det blir bättre uppdatering idag :)

När vi kom hem igår så lekte vi en stund, sen skulle lilleman sova. Men han har blivit väldigt envis på sista tiden... Vänder på sig, och bara ligger och gnäller. Så det tog en stund innan det var lugnt o skönt här hemma. Och då passade mamman på att plugga lite teori, för hon ska nämligen ta taxikort. Men jag tröttnade ganska fort och släckte ner allting och bäddade ner mig i sängen.
När jag precis har lagt mig ner så får jag ett sms utav pontus, då har Roger skaffat sig en iPhone, och han fattade absolut ingenting. Så dom kom upp så jag kunde hjälpa honom med den. Han hade inte ens fått igång den. Men nu fungerar allt som det ska :)

Jag skulle egentligen tvättat idag på morgonen, men då jag inte kom i säng förens 03.00 så hoppade jag över det, ska till mamma ikväll så jag tvättar där istället. Mycket smidigare må jag säga :)


Puss

En fantastisk dag

Denna dagen har erbjudit det mesta faktiskt. Massa sol, glass, promenad, lek, bra umgänge och massa skratt. Just nu sitter jag och väntar på att Jonas ska bli klar med maten. Jag är dödens hungrig nu, Madde springer runt och jagar sitt barn som gärna vill gräva i kattlådan. Kasper går runt utmed möblerna och ramlar lite då och då, men han börjar vänja sig vid att ramla nu verkar det som. Första gångerna han ramlade så gallskrek han, men nu sätter han sig upp och kollarrunt lite grann sen ställer han sig upp igen och traskar vidare! Han är så himla duktig min lilla kille ♥

Det har varit lite dålig uppdatering nu det sista, men jag har haft en så bra helg så jag har inte velat sitta och häcka framför datorn. Och blogga med mobilen är inte det lättaste direkt. Jättekrångligt verkligen! Så jag väntar på att det ska komma en app till iphonen så det går smidigare. Men det går väldigt segt, den skulle vara ute i Mars, så jag förväntar mig inte så mycket längre!


Men nu känner jag mig väldigt osocial mot dom dära, så jag uppdaterar mer ikväll när vi kommer hem. Jag lovar er! Och om videofy.me vill fungera idag så kommer det filmer från igår när vi var på barnkalas.


Puss

Mamma älskar dig <3




Haha nonchalera mig i bakgrunden, visst är han helt underbar min lilla pojk? Man kan ju liksom inte äta popcorn när man är så liten. Han får faktiskt vänta ett tag till innan han får smaka på det ♥


Puss

Mammas älskling.

Titta vilken söt kille jag har ♥




Puss


Det var ett ruckel

Ush och fy.. Den lägenheten som jag var och tittade på idag på morgonen var inte alls fräsh. Hyresvärden sa att det var nyrenoverat, men det var det absolut inte. Tapeterna var riktigt vidriga och badrummet såg ut som om det aldrig hade gjorts om. Våtrumstape och plastmatta.. Näädu, jag går inte från min fina lägenhet till det där. Det är knappt att man kan kalla det för ett boende! Kolla bara på bilderna liksom.

Annars har vi inte gjort så mycket idag. Har bara tagit det lugnt faktiskt! Det kan vara riktigt skönt det också ibland. Jag håller ju igång jämt tycker jag. Så det är skönt att inte ha några måsten. Förutom med Kasper då såklart! Nej jag är extremt trött nu, då det inte blev så mycket sömn natten till idag. Kasper drömmer riktigt hemska drömmar, han vaknar 1 gång/timma och bara gallskriker, och då vill han absolut inte sova själv. Men nu hoppas vi på en mycket bättre natt. Han har precis somnat nu, så tänkte att jag skulle passa på o sova nu också. Annars brukar jag ju hålla mig vaken ganska länge på kvällarna för att jag vill ha min "egentid". Men det kommer jag inte orka nu ikväll.
Så nu säger jag god natt!


Vardagsrum


Sovrum 1


Kök


Toalett

Ni ser ju själva hur det ser ut. Då trivs jag faktiskt väldigt bra i min lägenhet som jag har nu. Men det finns säkert någon som kommer att trivas bra i den lägenheten som är belägen i Bottnaryd. Men jag skulle då inte flytta dit!


Puss


God morgon vänner

Vaknade upp bredvid mitt lilla hjärta idag. Han ville absolut inte sova i sin egna säng inatt d¨å han drömde massa mardrömmar inatt. Lilleman somnade klockan 20.30 och när jag precis hade somnat runt midnatt så vaknade Kasper och gallskrek, mammas stackare :(
Han var helt förstörd och då kunde jag inte låta honom ligga själv och sova, så vi mös ner oss i sängen och somnade tillsammans. Men idag blev det ingen sovmorgon, fast lika glad är jag för det. För idag mår jag riktigt bra! Och det blev ju bara bättre när jag fick ett efterlängtat sms utav "M". Har inte pratat med dig på någon dag nu, och jag har saknat dig :)

Nu kommer snart min mamma hem med frallor, så jag ska fixa kaffet här nu. Men vi hörs senare idag, det kommer bilder på lägenheten senare!


Puss

Skit ska skit ha!

Nu är det avslöjat, och jag anser inte att jag har gjort något fel. Vissa dagar är helt underbara, och detta är en riktigt underbar dag! Nu sitter jag hemma hos Madde, har varit hos Jossan innan idag och druckit kaffe. Det blir nog snart mer kaffe antar jag :)
Senare idag ska vi hem till Kaspers mormor, vi tänkte sova där inatt då hon ville följa med och kolla pålägenheten imorgon bitti. Hoppas att det är en fin lägenhet för jag vill verkligen flytta nu nu nu :D


Puss

En ny lägenhet?!

Ja imorgon ska jag åka och titta på en annan lägenhet. Jag vill verkligen bort från huskvarna, trivs verkligen inte här... Så nu ska jag ut i skogarna utanför Jönköping, tänk vad härligt att bara komma bort från stan, motorvägen, störande grannar och allt folk.
Jag tror verkligen att Bottnaryd skulle passa mig perfekt, då det finns både dagis, skola, affär, mack, och lekplatser där. Sen finns det SKOG också.. Ååh vad härligt, tänk vad långa skogspromenader jag och Kasper kommer att gå på. Underbart ju! Och det bästa av allt är att jag inte känner någon där, så jag får äntligen bara vara och ta det lugnt. Hur bra låter inte detta då? Jag hade nog inte kunnat flytta ut dit själv men nu har jag ju Kasper, och jag tror att det är en bra miljö för ett barn att väca upp i. Han kan vara ute och leka i trädgården med andra barn, vilket han inte kan här :( Vi bor ju alldeles för nära motorvägen nu.

Nej nu kan jag inte sitta här längre. Måste röja undan lite här, och sen åker nog moppen fram skulle jag tro. Det skulle behövas om inte annat! Men först cig, så man vaknar till liv så att säga ;)


Puss

Bilder på naglar








Här är 3 utav alla som jag har gjort. Det är bara att höra av dig om du vill ha fina naglar. Fransk manikyr: 250:- Glitter/Design: 300:- Kanske kan vara kul att ha naglar som passar balklänningen? :)


Puss

Nagelfix

Idag har jag haft fullt upp helda dagen. Kasper har varit vaken 1 gång/timma under natten, men jag fick sovmorgon till 08.30 så jag klagar inte! Vi gick upp och åt frukost, sen drog vi på oss lite kläder och mamma Anna fick ett ansikte också. Sen åkte vi till Madde för lite kaffe. Vi satt bara o tjötade massa skit i stort sett, sen skulle hon hämta sin äldsta dotter på dagis och då åkte vi hemåt. Hämta upp Jossan på vägen också :)

Vi kom hem, och jag gjorde iordning lite nudlar till mig för jag var verkligen svinhungrig. Så det fick bli snabbmat idag :P Sen började vi med hennes naglar. Min gele var slut så jag fick lösa det på bästa möjliga sätt. Men ska beställa hem mer gele nu ikväll, så om det är någon som är sugen på att få lite fina naglar så är det bara att hojta till. Kan lägga upp bilder på tidigare verk!

När naglarna var klara så kom Jossans pojkvän Pierre och vi satte igång grillen o grillade klotetter, slängde in lite pommes i ugnen och vipps så jädra gott det blev. Sen har jag varit iväg på ett ärende också. När jag kom tillbaka så satt vi bara o snackade massa skit. Underbart att ha så bra vänner som jag har! Så himla skönt att veta att jag alltid kan prata med er. Och det gäller ju Madde också såklart ;)

Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Men först beställa gele!


Puss

Kasper klättrar




Nu ville min dator samarbeta med mig. Så här är en film (filmad idag) på Kasper när han för allra första gången klättrar i trapporna hemma hos sin mormor. Nu är det dags att skaffa en grind mormor :)

Bild-bomb

Både gammalt och nytt.

















Detta får avsluta min dag, nu ska jag nämligen sova en skvätt :)


Puss



Stora framsteg

Idag klättrade Kasper upp för 3 trappsteg helt själv. Det är ju himlans tur att jag inte har några trappor hemma hos mig, men mormor får nog sätta upp en grind hemma hos sig snarast! Jag slutar aldrig förvånas över hur duktig min kille är. Han är verkligen tidig med allt (förutom att sova hela natten utan mat). Det kommer att komma filmbevis på att han faktiskt klättrar upp helt själv. Men min dator vill inte samarbeta med mig idag, så den kommer antingen senare, eller imorgon.

Idag har jag varit hos Madde, mycket trevligt... Som vanligt! Vi tog en liten promenad ner till ica för att handla lite grann. Annars har vi faktiskt inte gjort så mycket. Förutom massa bloggar och skvallerbloggar! Alltid lika roligt må jag säga :)
När jag kom hem var det dags för lilleman att få lite mat. Och när han var mätt o gó så var det mammans tur. Så jag satte igång grillen på balkongen och grillade mig lite korv. Det går alltid hem ;)

Nu sover mitt hjärta, och jag ska ärligt säga er att jag ska också sova strax. Måste bara städa lite grann först. Det ser ut som en svinstia här hemma just nu. Jag borde skura golven också, men det får jag göra imorgon istället. Orkar inte det nu!


Puss

Valborgs-helgen

Nu är helgen över, och jag har verkligen inte haft någon ork till att skriva här. Så hoppas att ni har överseende med det! Nu är det iaf Måndag och jag har haft en riktigt bra helg :)


Fredag: Pierre och Jossan kom förbi på eftermiddagen, vi grillade och hade det allmänt trevligt. Vid 22.00 så åkte vi ut en sväng. Min lilla sötnos somnade i bilen och han vaknade inte ens när folk gasade runt omkring oss. Vi orkade inte vara ute så länge så vi åkte hem runt 23.30 och somnade som två små grisar båda två! :)

Lördag: Valborgsmässoafton! Kasper åkte till min kusin på kvällen för att mamman skulle roa sig lite grann. Trevligt folk och mycket skratt blev det. Sen fick man agera mamma senare och hjälpa grannens kompis hem, och även ner i sängen. Jisses vad full han var! Men jag tog hunden och gick ut på en nattpromenad. Så himla mysig vovve, tur att vi bor grannar så vi kan mysa fler gånger. Sötaste vovven :)

Söndag: Mary-kay party hemma hos mig. Jossan, Madde och Mamma kom till mig klockan 15.00 för att få testa en himla massa produkter som Martina hade tagit med sig hem till mig. Hon hade även en smink-kurs med mig, riktigt inspirerande faktiskt. Det är synd att dessa produkter är så dyra, annars hade jag absolut köpt detta!
När alla utom mamma hade åkt hem så började jag plocka ihop all tvätt som låg utspritt i hela lägenheten. Sen åkte vi ner till Ica Maxi för att köpa potatisgratäng och fläskfilé. 1½ timma senare så är vi klara och det blev lite mer än det vi egentligen skulle ha. Sen åkte vi hem till mamma och lagade mat, tvättade, nattade barn, käkade mat och kollade på film!

Detta var min helg, inte så jättespännande kanske. Men detta är mitt liv :) Och jag älskar det!


Puss

RSS 2.0