Två fastrar i en smäll

Idag ska jag och Kasper, tillsammans med Madde och hennes barn åka och hälsa på Lina (Kaspers faster) och igår skrev hon till mitt att Kaspers andra faster också kommer att vara där. Om jag inte minns helt fel så heter hon Ida!?! Detta kommer att bli en dag jag sent kommer att glömma, riktigt roligt att träffa lite "familjemedlemmar från andra sidan" liksom :)

Men nu ska vi åka till Madde en sväng först.. Kaffet är nog klart när jag kommer :)


Puss

Kasper gick 3 steg

Detta är ju verkligen värt att skriva om. Min underbara lilla kille gick 3 steg helt själv idag. Jag tror bestämt att hans tjej Samantha har lärt honom att man inte behöver vara rädd. Hon har gått själv i 2 veckor nu, och det verkar ju som om Kasper börjar ta efter henne. Vi har ju träffa Madde, Melissa och Samantha 2 dagar i rad nu.

Idag har vi iaf storstädat mammas hus, så nu blir hon nog glad när hon kommer hem från Turkiet imorgon. Hon skickade sms i helgen och skrev att dom hade 57 grader och att hon satt på rummet med air condition på :)
Jag är faktiskt inte lika avundsjuk längre, 57 grader är way to hot för mig. Då trivs jag bra i detta pissväder som vi har här i Jönköping. Men lite sol hade ju inte skadat. Det är så tråkigt att bara vara inne med Kasper, han älskar ju att bada i poolen och krypa runt naken i gräset... Det är livet för min lilla prins ♥

Imorgon ska jag som sagt hämta mamma och hennes kompis på axamo, Kasper har målat en teckning på en kartongbit idag så jag skrev "Välkommen hem mormor" så vi tänkte att vi skulle ta med oss den till flygplatsen imorgon och hälsa dom välkomna hem. Kasper har nog saknat sin mormor! :)

Jag tror bestämt att Kasper håller på att på en 7e tand, och det ser ut som om det är en kindtand som är påväg upp, men är inte det väääldigt tidigt? Han har ju iofs fått dom 6 första tänderna väldigt tidigt, men nu snackar vi liksom om en kindtand (!!!) Han har varit ganska gnällig, både igår och idag. Men det kanske är någonting annat som är tokigt. Jobbigt när man inte vet, men tiden går ju så himla fort så snart kan han ju berätta vad det är som är fel :)
Den 24 juli blir han hela 9 månader, och jag tänker hela tiden att desse 9 månader har ju gått betydligt mycket fortare än de 9 månader han låg i min mage. Det är helt ofattbart att min bebis har funnits vid min sida i snart 9 månader! ♥


Puss

Faster Lina

Igår träffade Kasper sin faster Lina för allra första gången, och jag också för den delen! Hon var riktigt trevlig, och vi planerar redan att träffas igen :)

Idag vaknade jag och Kasper lite senare än vanligt, men det gör inte mig någonting alls, vi gick upp och gjorde oss iordning för att åka iväg till Madde och barnen, så nu sitter vi här och ungarna leker för fullt.

Jag och Kasper ska snart åka och träffa Sara, vi umgick väldigt mycket innan.. Men av flera anledningar så tappade vi kontakten. Har faktiskt saknat henne då vi faktiskt hade väldigtroligt tillsammans, men jag blev glad igår när hon hörde av sig igen och ville prata om allting som har hänt!


Puss

Superhärlig dag

Ja vad ska man säga om denna dagen, mer än att den har varit helt underbar :) Det har ju faktiskt varit ganska fint väder idag, det trodde jag inte när jag vaknade klockan 07.30 idag!

Men men, dagen började med mys i soffan tillsammans med min supersöta onge :) Sen fick jag en fick ideé att vi skulle åka ner till torget och tröngas med alla tanter. Så Jag, Kasper och Thias åkte ner till torget... Jisses vad folk det var där, men jag lyckades iaf hitta en urfräck body till Kasper... Efter sisådär 20 minuter var det dags att dra vidare.
Vi åkte till a6 och träffade upp Thias kompis Fidde och hans son, strosade runt lite grann, hamnade till slut på br som vanligt. Och då hittade jag världens grej!!! Lyssna nu :D Jag hittade en Iphone, så nu slipper Kasper suga sönder min telefon, nu har han en egen som han kan äta på precis hur mycket han vill. Det är inte alla barn som har en egen Iphone, men den kostade bara 80:- så det var en självklarhet för mig att han skulle ha den :)

Efter a6 så åkte vi hem och matade lilleman, sen hämtade vi upp Thomas i Hovslätt och Pijoter i Barnarp, sen brummade vi iväg till Rosenlunds äventyrsgolf, riktigt roligt faktiskt :) Och jag kom inte sist denna gången. HA! Vi åkte direkt från minigolfen och hämtade badkläder sen tog vi oss ett härligt dopp i Tahesjön...
Jag trodde ju att det skulle vara lite varmare så att Kasper kunde bada med, men han fick doppa fötterna iaf och han verkade faktiskt gilla det... Trots kylan :)

Nu han min sötbulle precis somnat, det har ju varit fullt håll igång för honom hela dagen så han slockande faktiskt i bilen påväg hem nu. Så nu ska jag faktiskt ta en öl och bara koppla av, Thias och Pijoter kommer förbi strax och dom kommer nog dricka mer än 1 öl om jag gissar rätt!?


Puss

En tripp till Helsingborg

Igår fick jag mig ett sånt dör stollaryck igen och tog Kasper under armen och stack iväg ner till Emelie i Helsingborg. Hon blev ju något förvånad kan man säga, alltid lika roligt att överraska henne :)
Hennes syster Natta och hennes pojkvän Kim och deras son Texas kom också dit. Men det var redan planerat sedan innan... Vi satt och lekte med barnen en stund innan vi begav oss ner mot den stora staden, hittaade faktiskt grymt fina skålar som jag alltid har önskat mig, men dom är ju så himla dyra så har aldrig haft råd att köpa dom. Men nu var det faktiskt 50% rabatt på hela butiken, så då slog vi till :D Kasper fick sig ett litet minne därifrån också, jag köpte ett hjärta som det står "I love you" på till mitt egna lilla hjärta ♥

När klockan började närma sig 19, så gick vi hemåt igen. Ungarna villa ha mat och vi var tvugna att tänka på hemfärd. Men jag och Kasper hade en underbar dag tillsammans med världens bästa vän och gudmor! <3 Min gulla..

Jag skriver mer om denna dagen lite senare ikväll, har ganska mycket att göra nu, hoppas det är lungan med er :)


Puss

Vilken seg natt

Ja, som den där värdelösa rubriken lyder så har det varit en hemsk natt. Kasper har vaknat ungefär 5 gånger inatt, och han har bara velat ligga jämta mig. Men jag är så orolig när han sover jämte mig så han får inte göra det längre. Tänk om han ramlar ner liksom? :/
Nej, men om det inte är Kasper som har väckt mig så har jag vaknat av att jag måste springa på toaletten, Den här Cambridge kuren verkar ju hjälpa, då jag kan gå på toa ca 5 gånger/timma. Hur bra som helst, men ganska jobbigt på natten. Har redan gått ner 3 kilo, och detta är bara sen i Tisdags :)

Snart ska jag sluta röka också, jisses... Hur ska detta gå? Jag kommer ju vara som ett bi, och jag tror verkligen inte att jag ska träffa någon dom första dagarna. Dom kommer ju bli livrädda för mig :/ Jaja, jag får väl helt enkelt försöka tygla mig själv. Det ska nog gå bra, och jag kommer ju vara hur stolt som helst när jag väl är rökfri :)
Nu blir det frukost för oss, gröt till Kasper och en shake till mamman!


Puss

Jag har ingen ork

Ush, detta vädret är ju hemskt! Och min mamma har skickat massa mms till mig på när hon är vännen ligger på stranden osv... Dom missar ju inget sommarväder här iaf. Nej men det är riktigt skönt att mamma äntligen kommer iväg och får lite lugn och ro, hon behöver verkligen det. Hon hade ju faktiskt ingen semester förra året, så jag hoppas att hon njuter riktigt ordentligt nu :)

Jag och Kasper har varit på a6 med Patrik en sväng, tog en kaffe och bara snackade och skrattade lite grann åt Kasper. Han är ju för himla rolig min lilla kaffedrickare. Han ville så gärna ha min kaffekopp, så jag fick lov att dricka upp det sista så att han kunde lukta på aromerna... Och tro mig, det gjorde han också! Mitt lilla gryn satt på borde och körde ner hela ansiktet i koppen. Haha, det såg riktigt roligt ut ♥

Efter a6 så åkte vi vidare till Malin, Riktigt trevligt må jag säga :) Och hennes mage är så himla söööt! Nu är det bara 5 veckor kvar tills Kasper får ytterligare en kompis som han kan leka med.
Nu sitter vi inne och ska snart mysa ner oss i ett bubbelbad. Hur gott som helst, fast det går ju inte att slappna av på samma sätt som man gör när man badar själv, men att bada med Kasper är ju både mysigare och roligare!


Puss

Torsdag

Ja, idag är det Torsdag, och min mamma ligger antagligen på stranden i Turkiet och gottar sig med en god drink just nu. Jag släppte av henne och hennes vän på axamo igår eftermiddag! Nej jag är inte alls avundsjuk, absolut inte...

Nu har Kasper ätit gröt och jag har druckit min shake, den är faktiskt godare nu än vad den var när jag började för 2 dagar sen. Men jag har ju en bit kvar till mitt mål, så det är bara att köra på... Men jag är riktigt sugen på sallad, inte ens det får jag äta :(
Men jag ska ju hålla på med detta i 1 vecka till ungefär och sen kommer jag att äta en sallad varje dag och dricka shake på morgonen och på kvällen. Annars kommer jag att tappa suget helt och hållet. Så blev det sist iaf!

Dagens planer är inte så värst många, ska träffa lite vänner och bara ta det lugnt. Det blir antagligen inget Halmstad imorgon då det inte är någon sol som kommer att titta fram varken i Jönköping eller i Halmstad. Så nu är jag lite smådeppad faktiskt, hade verkligen sett fram emot detta... Riktigt mysigt att bara ligga på stranden hela dagen och kika runt lite i stan :) Men det kommer fler dagar nu i sommar och jag hoppas verkligen att solen behagar att titta fram snart igen.


Puss

Mammas hjärtegull

Kärlek på högsta nivå, jag älskar dig så otroligt mycket hjärtat mitt. Utan dig finns det ingen Anna. Jag lever för dig mitt barn! Och jag skulle aldrig kunna tänka mig något annat liv än det jag har just nu. Du och jag mot världen mammas lilla hjärtegull ♥

Nu ikväll har jag och Kasper dansat igenom hela skivan "kärlekssånger till ett barn", det är ju helt otroligt fina låtar på denna skivan. Vi har haft det hur mysigt som helst! Nu sitter jag här med en kopp te, och vi ska snart krypa ner i ett lagom varmt bad. Jag förstår om ni blir avundsjuka på mitt fantastiska liv, men detta är bara mitt liv och jag älskar det!





Puss


Mycket att se fram emot

Godmorgon vänner, och ovänner för den delen. Jag och Kasper har precis gått upp ur sängen, vi låg och mös och "pratade" i närmare 1 timma. Så himla underbart! Det finns ingenting som går upp emot att mysa med sin son. Oavsett tid på dygnet :)

Jag har mycket roligt att se fram emot nu. Imorgon kommer det en tjej från Värnamo och tittar på bilen. Hoppas verkligen att hon köper den... Det skulle göra så himla mycket för våran ekonomi.

Och imorgon kväll kommer Patrik hit och ska sova här, för på Fredag sticker vi iväg till Halmstad. Om vädret tillåter såklart, vi ska bara sola och ha det bra. Hur mysigt du vill :) Jag tror att vi skulle till Tylösand, men jag vet inte riktigt. Patrik har bättre koll på Halmstad då han faktiskt har bott där nere! Så han får bli min guide under Fredagen! Det tycker jag låter som en bra ideé :)

Nu är det dags för frukost här. Jag tar mig en canbridge jordgubbsshake och Kasper får gröt och macka. Jag ska plocka fram frukost till min mamma också, men hon sover fortfarande så jag får nog vänta med det. Tanten åker till Turkiet idag och jag är så jäkla avis så det går inte ens att förklara med ord! Fy vad skönt det hade varit att bara åka iväg en vecka och glömma allt här hemma. Koppla av och ha det bra! Men jag sticker iväg nästa år när jag har jobbat och tjänar goa pengar ett tag :) Så det så!


Puss


Äntligen

Nu har jag äntligen fått tillbaka min bil. Och den hoppar inte fram längre, så himla skönt att slippa be alla andra om skjuts. Nu kan jag åka vart jag vill, när jag vill :)

Men nu kommer det lite dubbelmoral... På Torsdag kommer det en tjej och ska titta på bilen, jag ska nämligen sälja den. Jag känner att det är lite för dyrt att ha bil. Så jag får ta mitt förnuft till fånga och sälja den. Jag prioriterar hellre det som jag ska göra i Augusti! Det kommer bli helgrymt :)
Jag kan ju faktiskt åka buss, eller köpa mig en billigare bil.. Som inte drar så himla mycket bensin som min bil gör! Och sen så letar jag ju efter en lägenhet inne i stan, och då ska jag inte ha någon bil över huvudtaget, för då ska jag köpa mig en cykel :) Kommer bli så himla skönt!


Puss

Jag klarade det

Nu har jag taxikort, och jag är så himla stolt :) Äntligen! Jag längtar verkligen tills jag kan börja köra taxi, det är ett yrke som passar mig som handen i handsken. Jag älskar att köra bil så varför inte ha det som yrke liksom?
Nu ska bara alla papper skickas in så att jag kan få kortet i handen, det kommer sitta väldigt fint i min plånbok mina vänner.. Åååh jag är så himla glaaaad :D

Nu sitter jag och väntar på att min son ska komma hem, han är på a6 med sin mormor. Hon har haft honom idag medans jag har haft uppkörningen och sen skulle jag ju åka och lämna bilen till dess ägare (lånade en kompis bil då min bil fortfarande är sönder) så dom gick en runda på a6 sålänge för att fördröja tiden på något sätt.

Ush, det som är negativt idag är att jag är så himla trött. Jag var ju tvungen att gå upp klockan 04.30 för att följa med Patrik till hans jobb så att jag kunde ta bilen sen. Jag sov visserligen från 06.30 till 08.15 men det räckte tydligen inte för jag är verkligen som en zombie just nu. Ska jag kanske ta mig en liten tupplur innan mitt hjärta kommer hem? Det tål att funderas på :)
Nej jag måste göra mig lite mat först, är svinhungrig! Jag har ju börjat med canbridge idag så jag började min dag med en ynka shake som var sådär god, men det gick ner iaf :) Nu är det verkligen dags att ta tag i detta... Gravidkilorna måste bort, fortare än kvickt!!
Mitt mål är att gå ner 10 kilo fram till den 12 Augusti, för då händer någonting i mitt liv som jag längtar efter så enormt mycket. Några stycken av er som läser, vet vad jag pratar om... Och andra vet inte, och så låter vi det förbli tycker jag. Ja det låter som en bra ideé :D

Mat var det ja! Ha det underbart sålänge, så hörs vi :)


Puss

God morgon

Eller ja, vi har varit vakna ett tag, men vi har myst i soffan ett tag också :) Det är ju alltid lika underbart att vakna till en ybermysig bebis! Det slår allt, det är bäst helt enkelt..

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag hoppas på att min bil blir klar idag, för jag ska ju nämligen ha uppkörning för taxikortet imorgon. Och då är det ju ganska bra att ha en bil som jag kan köra i. Så nu håller vi tummarna för att Danne har fått rätt spridare idag, och att allt fungerar sen!

Vad händer mer idag? Det var längesen jag träffade Madde och barnen, så jag kanske skulle försöka ta mig dit en sväng. Det vore ju trevligt faktiskt. Annars ska jag ta mig en riktigt lång promenad, men det är inte kul att gå själv. Kanske vill Madde följa med mig?


Puss

Jag får panik snart

Nu är det riktigt knas måste jag säga. Kasper har suttit och käkat på min mobilladdare, så nu fungerar inte den! Och mobilen är död... Vad gör jag nu liksom? Mamma har ju en Iphone, men hon ligger och solar och kommer inte hit förens ikväll. Jag har lite samtal som jag måste ringa, Hur hur hur?

Jag som hade tänkt att lägga in bilder från mobilen till datorn så att jag kan uppdatera bloggen med bilder från våra dagar med Natta och Texas, men det får väl vänta helt enkelt!
Ush, vad sur jag blir på sånt här... Måste ju tillägga att mitt internet strula också, så jag får starta om modemet var 10:e minut ungefär. Rockig dag, verkligen!


Puss

Besök hela dagen

Ja som rubriken lyder så har det varit några stycken här idag. Natta och hennes son Texas åkte ju hem runt halv 11 och en liten stund senare kom en vän vares namn jag inte nämner här! Vi satt och tjötade en stund och efter det besöket så kom Thias och hans vän pioter förbi en sväng, dom gömde min datamus!! Blev galen nu ikväll när jag inte hittade den någonstans. Men det låg i Kasper lära-gå bil... Jisses!
När dom hade åkt och Kasper hade somnat så kom Robin förbi, vi har suttit på balkongen o kjedjerökt i någon timma nu. Men nu sitter jag här helt själv i soffan och väntar på utterligare besök. Dom ska komma hit och äta med mig :)
Men jag klagar verkligen inte, skönt att slippa vara själv på kvällarna. Det är ju det värsta som finns, right?

Sen måste jag även skriva av mig lite om en person som jag verkligen inte förstår mig på. Han är "olyckligt kär" i mig enligt honom, och jag har försökt gång på gång att förklara att jag inte vill ha något förhållande just nu, men att jag gärna är hans vän. Men det gick tydligen inte för han skulle inte klara av att träffa mig utan att få göra någonting!?!
Han har inte skrivit till mig på 2 dagar... Fram tills nyss! Då han skrev att det inte kändes som om vi var vänner! Men lilla du, du klarade ju inte av att ha mig som vän? Vad är det frågan om. Jag förstår ingenting?

Om du läser detta så tycker jag verkligen att vi bryter här. För jag orkar inte med massa tjafs fram och tillbaka. Det klara jag mig väldigt bra utan. Och ska jag vara helt ärlig så tror jag inte ens att vi skulle klara av att vara vänner. Vi är alldeles för olika, och du är way to svartsjuk för min smak! Det funkar inte..
Jag ber om ursäkt för att jag är ärlig nu, jag förstår om det sårar dig, men jag vill inte må dåligt för att inte ha berättat sanningen för dig. Så nu har jag lättat på mitt hjärta och sagt precis som det är. Hoppas du förstår :)


Puss

2 underbara dagar

Nu är vi själva igen jag och Kasper, Natta och Texas har precis åkt hem. Jisses vilka bra kvällar jag har haft tillsammans med dom. Natten till igår så sov jag och Kasper hos henne inne i stan, och nu inatt så sov dom hos oss, hur bra är inte det då :)

Igår när barnen hade somnat så satt vi på min balkong i timmar och bara pratade gamla minnen, man har gjort så himla mycket dumt i sina dagar så ni kan inte ens ana! Men vi sätter punkt där... Vi tände ljus och tog ut filtar då det började bli lite småkyligt ute efter midnatt, klockan 02.15 kom Danne hit med min resesäng som har legat i min bil han har på sitt jobb... Så nu kunde äntligen texas få en riktigt säng att sova i, vi la honom lite provosoriskt på en madrass på golvet. Men det gick bra det med, Alla sätt är bra utom dom dåliga! :)

Vi kom nog inte i säng förens klockan var 03.30, men det gjorde absolut ingenting. För mitt underbara barn gav mig sovmorgon till 10.30 idag. Det satt riktigt fint, tack hjärtat mitt ♥
Det kommer en enorm bildbomb senare under dagen!


Puss

Vi sover borta

Jag och Kasper är nu hos natta :) Vi ska sova här inatt. Kasper och hennes son Texas har suttit och lekt i någon timme medans vi fixade mat. Men nu sover barnen och vi tänkte sätta oss och spela kort nu.

Känns inte så kul att sitta vid datorn när vi är här så jag återkommer med massa inlägg imorgon. Det har hänt massa roligt i våra liv som jag inte tror att ni vill missa. Så kika in imorgon så kan ni läsa om massa roligheter :) Ha det finfint för det tänker jag ha!


Puss


En tur till landet

Idag har jag, Kasper och hans mormor varit hos mina kusiner en sväng, riktigt mysigt att komma ut på landet och bara koppla bort en liten stund. När vi hade tjötat klart där uppe så åkte vi ner till Kaspers gamlamormor en sväng, hon bjöd på mat :) Lika gott som vanligt! Men vi blev inte så långvariga för Kasper var jättetrött, somnade som en liten nyfödd i bilen... Mamma sötrumpa ♥

Idag har jag gjort det sista teoriprovet, och jag klarade det :D Äntligen! Nu är det bara en uppkörning kvar sen så är jag klar. Men då ska det skickas iväg en himla massa papper innan jag får kortet. Detta är en längre process än jag trodde. Men så småningom så har jag taxikortet som jag så länge har velat ha. Detta yrket kommer att passa mig perfekt då jag älskar att köra bil. Gärna långt också! Jag skulle aldrig tacka nej till en körning till Luleå eller liknande, det är bara roligt att komma ut i Sverige och se massa nya städer :)


Nu sitter jag här i Barnarp och väntar på att Kasper ska vakna så att vi kan mysa lite innan hans mormor kommer hem så vi kan åka ner till stan och spela bilbingo. Vilken kärring jag är! Var ju på bilbingo förra veckan också? Jaja, man känner sig ganska gammal nu när man har barn trots att jag inte ens passerat 22 än. Hehe!
Satt och tittade igenom mina gamla bilder som jag fortfarande har kvar på mammas dator och hittade denna bilden på mig (vänster) och min vän Carro. Denna bilden är tagen den 24 Oktober år 2007... :O Jag kunde aldrig tro att jag EXAKT 4 år senare skulle ligga på förlossningen med världens finaste bebis på bröstet ♥♥




Puss

Ännu mer film




Puss

Ändrade planer

Inte för att jag har berättat mina planer för dagen, men min mamma skulle kommit hit och sovit här inatt, men nu är det som sagt ändrat... Så jag och Kasper åker till henne istället. Vi ska in till hennes granne och grilla, så mig gör det absolut ingenting att det blev ändrat :)

Nu ligger lilleman och sover en stund. Så jag ska väl sätta igång och plocka undan lite! Det behövs vill jag lova... Ush vad jag hatar när det är så jädra rörigt jämt, men jag antar att det är sånt man får vänja sig vid när man har barn. Men jag förstår verkligen inte hur det kan bli så himla mycket saker överallt? Jag tycker att jag går och plockar hela dagarna, jag gör ju inget annat..?

Well well, jag måste ju säga att jag är ganska nervös också. Har teoriprov imorgon. Jag har ju klarat 2/3 prov och så kuggade jag på det sista. Det fattades 1 ynka poäng till godkänd! Men jag gör ett nytt försök imorgon och hoppas på att klara det då. Håll tummarna my dear friends :D


Puss

Kasper skrattar så han kissar ner sig




Puss

Äntligen lite bilder

Nu har jag äntligen fått tummen ur och lagt in alla bilder på datorn. Det tog sin lilla tid, det var ju både filmer och bilder! Och jag döper varje bild och film efter det datum då de togs. Mycket roligare i framtiden då Kasper vill titta :) Men nu ska ni få ta del av en stor del av mitt liv och en liten del av det som jag och min son gör!





Puss

Helt dött här ju?

Ja mina vnner, här händer det inte allt för mycket måste jag ju erkänna, det går lite upp och ner hela tiden faktiskt. Men jag har så himla mycket annat att stå i om dagarna så jag har knappt tid att gå på toaletten!
Men för eran skull så slår jag mig ner en stund, med en klängandes Kasper på mig :) Han morgonmyser med mitt ben, mamma sötrumpa...

Den 2/7 fick mina vänner en liten, och då menar jag verkligen liiiiten bebis. En flicka blev det, men dom har inte kommit hem än då Isabella som bebisen heter bara vägde 1710 g ligger på neonatal-avdelningen. Men hon mår bra och är fullt utvecklad. Hon var så himla söt den lilla tösen och jag är så glad för Jossan och Pierres skull :) Grattis ännu en gång till er båda två ♥

Jag måste bli av med min bil, så är det någon som är intresserad utav en Peugeot 307 sw -03 så är det bara att höra av sig. Ush, det känns jobbigt att behöva sälja bilen, men jag måste då det finns bättre saker att lägga pengarna på!


Finns det någon som läser min blogg som vet hur man gör en header på blogg.se? Min sida ser ju så himla tråkig ut utan bilder. Och jag vet att jag är dålig på att uppdatera bilder och filmer, men jag ska verkligen försöka ta tag i detta igen. Promise you!
Nej, om man skulle ta och svepa i sig lite kaffe så att huvudet vaknar till liv också. Det behövs verkligen nu, men jag hoppas att nu har haft en bra vecka och helg och att fortsättningen blir bra också :)


Puss

RSS 2.0