Jag blir galen

Skrev ett jättelångt inlägg men det försvann... Jag ska till a6 nu iaf, hörs sen!


Puss

Ny dag, nya möjligheter

Idag kommer det att bli en bra dag. Vi ska nämligen träffa Madde med familj :) Hennes underbart söta barn, det går aldrig att sluta mysa med dom! Jag storrensade Kaspers garderob igår och hittade några plagg som såg lite väl tjejiga ut. Så Samantha ska få dessa idag, hoppas bara att det inte är för litet för den lilla tjockisen :) Hehe!

Vet ni vad, idag skiner solen så när vi har ätit frukost så går vi ut och leker någonstans istället för att sitta inne. Ni vet väl att barn ska vistas mycket utomhus, men självklart med skydd på huvud och så :) Kommer inte riktigt ihåg vad det var, men jag har för mig att barnen behöver den D-vitamin (??) som finns i solstrålarna.. Rätta mig om jag har helt fel nu gott folk. Men jag har för mig att jag läste om detta i bipacksedeln till kaspers D-vitaminer!

Jaja, nu ska vi kasta i oss lite mat här. Ha en underbar dag allesammans!


Puss

Midsommarfirande

Nu har det varit sådär urkass uppdatering igen. Men det har hänt ganska mycket dom sista dagarna så jag har som vanligt inte haft varken tid eller ork att skriva. Men nu är jag tillbaka igen! :)

Igår var det ju Midsommarafton och den dagen firade jag och Kasper tillsammans med min vän Nathalie, hennes pojkvän Kim och deras son Texas. Barnen lekte och hade det roligt medans vi gamlingar satt och snackade skit. Vi år såklart sill och färskpotatis, hur gott du vill :) Eller ja... det var bara Kim som åt sill, vi andra höll oss till potatisen! Efter maten så gick vi ut på en liten promenad, vi var ju självklart tvugna att plocka blommor för att göra midsommarkransar till barnen. Sagt och gjort, även om inte kransarna blev dom finaste så var det riktigt roligt :)

När kransarna var klara så gick vi in och åt jordgubbar och glass, åååh... smaken sitter kvar i munnen fortfarande! Efter frossandet i jordgubbar och glass så åkte jag och Kasper och hämtade min mamma på jobbet. Sen åkte dom hem och sov, och jag åkte till Natta och Kim en liten stund igen.
Men det blev tidigt och jag kan bara meddela er om att jag hade en helt underbar midsommar men min son och goda vänner ♥


Puss

En underbar helg

Ja denna helgen kan man absolut inte klaga på. Har haft det helmysig med "D", han kom hit och sov här från fredag-Lördag. Vi åt tacos och kollade på film.. Hur mysigt du vill! Saknar honom redan <3

Och igår (Lördag) så åkte jag och Kasper ut till Mullsjö en liten sväng för att träffa Virre och tino, vi drack lite kaffe och tjötade. Man har nog blivit lite av en kärring nu när man har barn. Åker hem till vänner som också har barn och dricker kaffe. På helgerna sitter man hemma och kollar på film, men jag gillart!
Okej att det kan vara roligt att hitta på något utan barn någon dag. Men man kan ju faktiskt göra i storst sätt vad som helst oavsett om man har barn. Kasper han följer med mig på allt möjligt. Jag är inte den som sitter hemma hela dagarna bara för att jag har barn... Icke!

Idag kommer min mamma hit och hjälper mig att rensa både hallen och Kaspers rum. För imorgon bitti kommer nämligen målaren och ska börja fixa här. Då måste det vara tomt! Eller ja... Jag skjuter nog in allting i mitten av hans rum och lägger ett stort lakan över. Vi får se helt enkelt :)

Frågan är vad man ska laga för mat idag? Jag är faktiskt lite småsugen på falukorv och makaroner, men min lilla kille här tycker inte om makaroner sådär överdrivet mycket så jag får se vad vi hittar på. Kan ju koka potatis till honom annars! :)


Puss

Bild-bomb

Ja nu fick jag lite tid över så här kommer en himla massa olika bilder. Titta och njut av mitt underbara liv, och min underbara son <3


Jag och Emelie i väntan på båten till Helsingör


Min balklänning är för stor nu. Den var nästan för liten för 2 år sedan :)


Visst är han bara för söt min skatt? <3


Kasper på morfars motorcykel


Min kusin var balens drottning <3


Grattis till studenten fining :)


Mor och son på min kusins studentfest


Kasper i Alice dockvagn <3


Har spelat minigolf med Daniel, mycket trevligt :)


Jag bjuder på en egobild också


Vi avslutar med Kaspers gräsliga kläder efter gräsklippningen <3


Puss

Fullt upp hela dagen

Ja som rubriken lyder så har vi haft fullt upp hela dagen. Vi började dagen med att åka till folksam för att lämna in lite papper så att försäkringen på Kasper börjar gälla. Sedan fortsatte vi våran resa till Huskvarna för att ta en Kaffe med Jossan, det var ju evigheter sen vi träffade henne! Hon tyckte att Kasper hade blivit jättestor... Jag ser ju inte att han växer då jag ser honom varje dag, man tänker ju inte på det på samma sätt då. Jag ser ju dock på bilder att han verkligen har blivit en stor kille nu. Han var ju så pytteliten när han var nyfödd :)

Efter kaffen och massa tjat så åkte vi vidare till min mammas jobb för lite snack över en cigarett. Trevlans trevlans, vi diskutera även hur vi ska göra min bil som fortfarande är sönder. Det känns inte så jätteroligt att köpa en ny tändkasett, då den faktiskt kostar 4.500:- så vi får försöka hitta en begagnad! Men jag kom fram till att det är bättre att överlämna det till Danne då han vet vart man ska köpa reservdelar och inte :)
När vi hade snackat en liten stund så åkte vi vidare hem till mamma och satte igång att klippa gräset... Herregud, det var verkligen inte det smidigaste med ett barn som kryper fort som bara den efter gräsklipparen när jag försöker klippa. Men det gick bra till slut när han fick leka med mina nycklar, det är helt otroligt hur kul det kan vara med en nyckelknippa.

När vi var klara så tog jag upp Kasper från gräsmatten och hela ungen är GRÖN... Han såg ut som grinchen! (Jag ska försöka hinna med att lägga in en bildbomb sen när lillen har somnat). Så in med Kasper i duschen och nu ser han ut som ett barn igen.. Underbara kille ♥

Nu sitter vi och myser framför simpsons, och det är strax dags för kvällsmat, sen är det läggdags för lilla herr Lundberg :) Men jag uppdaterar er lite senare med flera veckors bilder. Det var ju ett tag sen ni fick se min lilla skatt nu.


Puss

Mammas lilla skatt <3


Min underbara lilla kille, det finns ingen annan som är så perfekt som du. Ditt leende är det absolut finaste som finns, ditt skratt gör mig så himla lycklig. Det finns bara en person som jag skulle kunna dö för, och det är du hjärtat mitt. Du är min egna lilla bebis, bara min. Och jag kommer alltid att älska dig gränslöst mycket. Att vakna bredvid dig varje morgon, och somna med dig på mitt bröst betyder så himla mycket för mig. Du är så himla söt mitt lilla gullegryn, och mamma älskar dig nu och för alltid ♥


Puss

Bra dagar med bra sällskap

I måndags så var jag ju och spelade minigolf med Patrik, det gick väl sådär måste jag säga... Med andra ord så förlorade jag ganska rejält. Men det blev det ändring på när jag spelade med Daniel igår, Jag vann, ganska stort också. Men bättre lycka nästa gång gubben ;) Det var riktigt trevligt igår, vi avslutade golfandet med en film och bebismys hemma hos mig.
Så nu har jag äntligen sett filmen "La Bamba", Haha! alla häpnade när jag sa att jag inte hade sett den, men det är ju ändrat nu så nu hänger jag med i svängarna igen :)

Idag vet jag faktiskt inte var vi ska hitta på, förutom att åka till Folksam och lämna in lite försäkringspapper. Kanske blir det en promenad om vädret tillåter det, jag längtar efter solen nu. Det har varit dåligt väder här i över 1 vecka nu, vart är min sooool??
Nej nu måste jag klä på oss här, vi kan ju inte springa omkring i pyjamas hela dagen!


Puss


En hyrbil helt gratis!

Ja, min mamma är faktiskt ganska smart ibland. Hon kom på att det ingår hyrbil, hotell, eller hemresa helt gratis i den försäkringen som jag skaffade utöver den vanliga. Så nu har jag varit och hämtat mig en bil som jag får ha helt gratis i 3 dagar. Bra va? :) Nu känner jag mig inte lika låst längre, och vet ni vad.... Jag tog faktiskt bussen ner till stan innan, hör och häpna! Det trodde jag aldrig att jag skulle behöva göra men Kasper verkade gilla det så jag är rädd för att det inte var våran sista busstur :/

Nu har jag och Kasper suttit ute en sväng, men det blev alldeles för varmt så vi fick gå in igen. Snart ska vi ut och åka en sväng, kanska hälsa på Madde med familj :) Det var ett tag sen nu.. Sen tänkte jag kolla om Natta är hemma så vi kan åka dit en sväng och tjöta, kanske ta en promenad också. Det hade varit härligt nu i det fina vädret! :)


Puss

Snurrig???

Nu glömde jag ju för fasiken att nämna för er att jag har varit och firat min kusins student idag. Vi skulle egentligen åkt till nässjö för att titta på när hon sprang ut, men jag har ju som sagt ingen bil, och mamma jobbade...
Men vi åkte iaf och grattade henne när hon kom hem. Jisses vad mycket folk och släkt det var där! Man känner ju knappt igen hälften. Jag saknar min student, jag hade iofs inte så roligt. Blev lite för full, liiite för fort! Vi hade liksom champangefrukost redan klockan 06.30, och då var vi igång sen. Så framåt 22 på kvällen var man ganska slut kan jag säga! Men det är endå en dag jag kommer att minnas resten av livet :)

Men ännu en gång så säger jag stort GRATTIS till min kusin eller som tog studenten idag ♥ (Vet att det låter konstigt att hon tog studenten idag med tanke på vad det är för veckodag, men nu är det nässjö vi snackar om)


Puss

Bal och student

Nu har jag äntligen lite tid över till att sätta mig här och skriva lite grann. Lilleman sover sen någon timma tillbaka och jag har precis tittat på en film. ¨

Det har varit ganska hektiskt dom senaste dagarna. I Torsdags var jag och kasper iväg och tittade på min kusins bal. Hon var så himla fin, (som vanligt)!
Igår var det en både bra och dålig dag. Jag gjorde ju mitt första teoriprov igår och jag blev Godkänd! :) Blev riktigt glad faktiskt. Men så kom jag hem till mamma och då började helvetet... Jag lånade mammas bil in till stan när jag gjorde provet, och när jag sen kom tillbaka för att hämta Kasper och min bil så märker jag att bilen går helt "hackigt". Så jag kör nervöst in mot stan och det blir bara värre och värre, då ringer jag till en kompis och berättar hur det ligger till. Vi kom väldigt snabbt fram till att jag skulle ställa bilen och ringa bärgaren!
Sagt och gjort, jag fick låna mammas bil igen, flyttade över bilbarnstol i ösregnet och var bara allmänt förbannad! Bärgaren kör ut bilen till Bankeryd, när Danne sen felsöker bilen så ser han att bilen bara går på 3 cylindrar. Så jaaa....

Jag orkar inte berätta allting och jag tror inte att ni som läser min blogg är så intresserade utav mina bilproblem! Men det blir ingen billig historia iaf, det är ju en sak som är säker :(


Puss

Slut på pengar

Nja inte riktigt men det är inte långt ifrån. Och jag har ju fått tillbaka skattepengarna också, men dom är också så gott som slut nu. Jag har nämligen betalt in alla teoriprov + uppkörningen. Men mer återstår det... Måste skaffa ett läkarintyg och det kostar också pengar. Men är det några småkostnader till. Det var någon som sa att läkarintyger skulle kosta typ 1700? Det kan väl inte stämma, inte fasiken betalar jag dom pengarna för ett a4-papper :/

Men men, idag ska jag och Kasper åka till Nässjö och titta på min fina kusin som gå på balen idag. Vi ska strax börja klä på oss och jag måste sätta på mig ett ansikte! Detta funkar inte alls en såhär speciell dag.
Annars så ska vi inte hitta på så mycket, vi ska sova hos min mamma inatt då hon ska ha Kasper imorgon bitti när jag gör mitt första teoriprov. Jag hoppas verkligen att det går bra nu. Vill inte kugga, då kommer jag garanterat att tappa suget.
Så ikväll så ska Kasper sova relativt tidigt så jag har tid att plugga. Måste läsa lite till om miljö, och även om olika sjukdomar. Jag tycker att det är jättesvårt, men vi får hoppas att det inte kommer så många frågor om det! :) Men klockan 09.30 imorgon gäller det, wish me good luck folket...


Puss

Gröt, gröt, gröt...

Mitt älskade lilla barn matstrejkar om han inte får äta själv och det resulterar ju i gröt i hela köket. Men han lär ju sig iaf! Min lilla gosunge, nu står han och river ner alla kläder som jag har stått och vikt ihop, det måste vara riktigt roligt att se mamma stå och vika ihop allting för att sen riva ner det.

Det finns inte så mycket att skriva om denna dagen. Jag undrar ju lite grann vart min sol har tagit vägen? Detta vädret gillas inte alls måste jag säga.. Jag vill steka i solen ju! Fast det kan vara skönt att inte svettas ihjäl hela dagarna också iofs. Men vad ska man hitta på idag då? Jag måste iaf åka hem till min mamma och hämta min mobilladdare som jag glömt där. Har 8 % kvar så vi åker nog dit ganska pronto.


Puss

Holmgrens, a6, soffmys

Nu har jag varit och värderat min bil på Holmgrens. Och det var ju inte positivt direkt. Så nu ligger bilen ute på blocket! Känns som om jag får mer för bilen om jag säljer den själv än om Holmgrens köper tillbaka den.

Nu ska strax jag och Kasper upp till a6 och shoppa lite grann. Jag tänkte att vi skulle försöka hitta ett par solglasögon till honom. Men jag vet inte riktigt om det kommer att uppskattas. Hans keps sitter ju aldrig kvar på huvudet i mer än 1 minut, men vi får se helt enkelt. Jag tänkte även köpa mig lite nya gardiner. Det är ju så himla tråkigt att ha samma hela tiden!

Efter a6 så blir det hem till soffan och mysa, Kanske ska iväg och spela minigolf med Daniel ikväll, men han visste inte om han kunde. Hoppas hoppas :) Det skulle vara riktigt roligt iaf, det var ju några år sen man träffade honom nu. Jag tycker att det är konstigt att vi inte har stött på varandra någon gång, Jönköping är ju faktiskt inte speciellt stort.

Jaja, nu måste Kasper ha lite kläder på kroppen så att vi kan sticka iväg och shoppa lite :) Måste även inhandla gröt och blöjjor, det börjar ta slut här hemma... Ha en underbar dag allihopa!


Puss

Nää, menar ni allvar?

Menar ni verkligen allvar med att det är sveriges nationaldag idag? Det måste jag ha missat, för alla har ju inte skrivit detta på sin facebook eller blogg idag. Jisses, jag ser inte detta som en big deal längre.

Idag har jag faktiskt haft lite grann att göra. Vi började dagen med frukost, sen gick vi ut och satte oss i solen eller jaa... jag satte mig i solen medans Kasper somnade i vagnen. Det var lite skönare ute idag när det har blåst lite grann, det blir nästan för varmt när det inte fläktar någonting alls.
Efter att jag solat en stund så stack jag ner till patrik en liten sväng, satt och pratade lite om vad som händer i sommar och vi har lite planer i bakhuvudet men det är ingenting jag tänker dela med mig av just nu. Vill veta lite mer säkert innan jag berättar någonting! :)

Klocan 18 så åkte jag, Kasper och hans mormor iväg till Malmbäck, mestadels för att träffa Kaspers gamlamormor men det var även något nationaldags firande där med någon stolle som stod och sjöng osv...
Det var lite småtrevligt sådär fast som sagt så åkte vi ju dit för att träffa lilla mormor. Hon är bara för bra min mormor, och jag önskar att jag kunde träffa henne oftare. Men vi åker dit så ofta vi kan :) Hon vet att vi älskar henne och Kasper har jätteroligt tillsammans med gamlamormor. Det är mysigt att se dom två tillsammans, man ser verkligen hur vissa drag går i arv. Kasper är väldigt lik min morfar faktiskt. Men lite grann kan man se hos mormor också...


Nej nu ska jag titta lite på tv innan det är läggdags. Hoppas att ni har haft en bra dag och att morgondagen blir ännu bättre. Imorgon blir det en lång dag med massa olika äventyr som står på schemat.


Puss


Väldigt dåligt av mig

Nu har det gått 3 dagar sen jag skrev någonting här. Det känns inte helt okej faktiskt, men det har ju varit hur underbart väder som helst och då kan jag bara inte med att sitta inne vid datorn. Det är inte rätt! Jag har som sagt legat ute och solat väldigt mycket. Har varit hos mamma i några dagar nu och här är det ju så himla skönt att bara gå ut och lägga sig på gräsmattan och steka. Det är inte lika nice hemma på balkongen i Huskvarna.
Kasper har varit världens sötaste unge idag, så himla snäll... Han har inte gnällt en enda gång på hela dagen, hur underbart är inte det då? Min lilla gladfis :)

Igår var Kasper hemma med mormor medans mamman var ute och roade sig med pojkarna. Vi började med en inflyttningsfest och Pontus. Han har flyttat in till stan, så det var ju gångavstånd till krogen. Då kunde vi inte undvika att kika läget så vi gick iväg allihopa i samlad trupp (till en början iaf). 7 av oss hamnade inne på Olearys där det blev en sex on the beach för min del, så himlans god :) Sen röjde vi loss på dansgolvet. Det var inte igår jag släppte loss så som jag gjorde igår. Riktigt roligt var det!

När klockan slog 02.00 så var jag supertaggad och ville partaja vidare, men pojkarna var helt slut så dom skulle hem och sova, så jag fick snällt ringa till min privat-chaufför, 5 minuter senare var han där. Perfekt, huh? :) Det blev fyllekäk på mc donalds och sen åkte jag hem och kröp ner i min stora underbara säng.
När jag vaknade på morgonen och svetten bara rann om mig så slängde jag mig in i duschen, så himla underbart! när jag hade duschat klart så kollade jag på klockan och tro det eller ej... Klockan var ta mig fan bara 07.12! Vad i hela friden gjorde jag uppe så tidigt när jag hade barnvakt? Så jag gick faktiskt och la mig igen.
Vaknade dock lika svettig som första gången, så det var bara att hoppa in i duschen igen och sen satte jag igång o städa lite grann. Man får ju passa på när man har tid över liksom ;)
Men sen kände jag att jag saknade min lilla plutt alldeles för mycket, så jag for iväg till barnarp för att mysa lite... Men där fanns varken barn eller mormor? Då var dom ute o gick. Så jag slängde mig ner på gräsmattan och somnade en skvätt.. Underbara sol, försvinn aldrig härifrån, lämna mig aldrig igen, vi är som gjorda för varandra!


Men jisses vilket långt inlägg detta blev då, förstår om ingen orkar läsa allt detta. Och tro mig.... jag ska inte slå dig för det! Nej nu ska jag krypa ner i sängen och krama om kudden. För denna dagen har kört slut på mig!

Glömde ju säga att vi var iväg och spelade minigolf ikväll. Riktigt tråkigt! Jag förlorade som vanligt, jag förstår inte varför jag aldrig ger upp. Jag har aldrig vunnit när vi spelar minigolf, men jag lyckas jämt hamna sist? Jag hajar inte detta..  Jag som är så bra på allt! Jaja...


Puss

Stackars mamma

Nu har mamma lyckats skada sig igen. Hon har tydligen fått hälsporre! Hon var på vårdcentralen igår och dom skickade henne vidare till röntgen då dom trodde att någonting var brutet. Räntgen visade dock inget benbrott så då trodde dom att det kunde vara hälsporre... Fråga mig inte vad det är för något för det har varken jag eller mamma en aning om. Men ont gör det tydligen då hon inte ens kunde stödja på foten igår.

Men men, jag har fullt upp med mina teoriböcker, därav torkan här i bloggen! Jag sitter med den där jäkla boken framför mig hela dagarna känns det som. Jag vill verkligen klara provet nästa fredag. Hoppas hoppas!

Lilleman har precis somnat, jag och mamma har precis grillat och haft det mys, och nu åker snart böckerna fram igen. Vi har varit hos min mormoridag, vi var även framme vid min morfars grav och satte blommor. Åååh vad jag saknar honom, jag hade verkligen önskat att morfar hade fått träffa Kasper. Men jag är 100% säker på att han ser allt vi gör oavsett om vi inte ser honom. Han vet att han är saknad ♥


Puss

RSS 2.0